22. juli 2017
  |  Logg inn
Kalender

Nyheter
Kirkekonserter i sommer

Her er årets program for sommerkonsert-serien i kirkene i Sarpsborg. Velkommen til et variert og spennende program i våre flotte kirker.

Les mer..

Skjeberg kirke er åpen

Ønsker du en stille stund i kirken? Ønsker du å besøke en vakker middelalderkirke? Skjeberg kirke er åpen hver mandag og onsdag fra 26. juni til 2. august fra klokken 12 -15. Det er kirkeverter tilstede og om du ønsker det kan du få en brosjyre (norsk, engelsk, fransk eller tysk)  som forteller deg om kirken og inventaret. Det er også fint å rusle en tur rundt på området ved kirken og/eller ta en pause på kirkebakken.

Les mer..

Småbarnstreff

 

Denne sjørøveren fant sin første skatt etter 100 år på skattejakt

 

Velkommen til flotte samlinger for barnefamilier! Hver samling er spesielt lagt tilrette for en aldersgruppe men åpne for alle barn fra 1-6 år med familie

 

Les mer..

Kirkekino

Kirkekino er rett og slett kino i kirken for barn fra 3-6 år i følge med voksen. Film med kirkerottene Vesle og Fredo vises på storskjerm og det servers popcorn til filmen.

Les mer..

Tårnagentdag på planleggingsdagen
  I 2017 blir den store tårnagentdagen på skolen planleggingsdag 10. november. Kirken er åpen fra 7:30-16:30. Tårnagentgudstjenste i Hafslund kirke søndag 12 november kl 11:00 
Les mer..

Snarveier og info

 

 

Ønsker du
dåp
ring 69124131

 

Ønsker du vielse

ring 69124131

  

 

 

 

Informasjon

om gravferd

og gravstell.