18. november 2017
  |  Logg inn
Kalender

Nyheter
"Skapelsen" fremføres i Tune kirke

Tirsdag 28. november fremfører Østfold Symfoniorkester, Greåker videregående skole og solister "Skapelsen" av Haydn i Tune kirke. Se konsertplakaten her.

Les mer..

"Hannes julestjerner" i Tune kirke 11. desember

Hanne Krogh tar med deg selveste Tata Vega til sin julekonsert "Hannes julestjerner" i Tune kirke. I tillegg kommer tenoren Thomas Ruud von Bürlow og Sarpsborg Sangforening til konserten den 11. desember. Billetter er allerede i salg.

Les mer..

Julegaven

«Trine Reins helt spesielle julekonsert Julegaven har rørt og gledet mange, og sikret den gode julestemningen for store og små. I år er det femårsjubileum for Julegaven, og nytt av året er at hun har fantastisk dyktige Eli Kristin Hanssveen med på laget! Konserten kan du oppleve i Tune kirke 21. desember kl. 17.30.

Les mer..

Tirsdagsforums program for høsten

Tirsdagsforums program for høsten er nå lansert. I september kommer forfatter Vigdis Hjorth for å snakke om Søren Kierkegaard. I oktober skal det handle om "Hverdagsintegrering - hvordan bygge tillit i terrorens tid?" og den første dagen i desember arrangerer vi tur til Oslo og Nationaltheatret for å se forestillingen "Julemiddag"

Se hele programmet her.

Les mer..

Småbarnssang i Greåker kirke

Onsdag 13. september starter vi opp igjen med småbarnskor for barn fra 1 og til og med 3 år i Greåker kirke! Dette er et svært populært tilbud som samler mange småbarn og deres familier i kirken hver onsdag. Det er nå åpent for påmelding til høstens semester.

Les mer..

Aktiviteter

Barn

Småbarnssang i Greåker kirke

Søndagsskolen i Melleby

Korene i Tune kirke

Babysang

Trosopplæring i våre menigheter

                                                               

Ungdom

Ungdomsklubber

Bibelgruppa LOGOS

Ungdomsgudstjenester

Konfirmasjon i våre menigheter:

                                                              

Voksen

Formiddagstreff Greåker

Greåker kirkekor

Hollebykoret

Musikk-cafe Greåker

Tirsdagsforum