22. september 2018
Dåp i Greåker kirke

Greåker menighet leier gjerne ut sine lokaler til dåpsselskap i forbindelse med dåp i kirken. Rett ved Greåker kirke ligger et menighetshus. Der er det plass til ca. 25 gjester ved langbord. I tillegg er det sofagrupper som også kan brukes. I menighetshuset kan dere komme å pynte og gjøre klart dagen i forveien slik at selskapet kan flytte seg direkte fra kirken og over i menighetshuset når gudstjenesten er over.

For litt større dåpsselskap er det også muligheter inne i selve kirken. I kirkens siderom kan man nemlig pynte til fest dagen i forveien slik at gjestene går rett fra gudstjenesten og over i selskapslokalet. Det er plass til maks ca 40 gjester i siderommet. På kjøkkenet er det komfyr, kaffetrakter og oppvaskmaskin og det finnes middagsservice til ca 40 gjester. Kjøkkenet kan brukes også dersom selskapet skal være i menighetshuset.

Dette er et rimelig og svært praktisk tilbud for de som skal døpe sine barn i Greåker kirke.

Velkommen til dåp i Greåker kirke!

Klikk her for å sende en mail til Greåker menighet for å avtale.

Her er noen bilder fra et dåpsselskap som hadde dekket til 35 gjester i kirkens siderom.