Kirkene i Sarpsborg > Forsiden > Aktuelt
19. oktober 2019
Ny orgelkonsert i Sarpsborg kirke

Nå er det straks klart for andre konsert i Sarpsborg menighets orgelkonsertserie. Første konsert gikk av stabelen 14. september og ble en stor suksess med hundre publikummere.

Førstkommende lørdag, 12.10., kl. 13.00 kommer The Nordic Organduo for å spille for oss.

The Nordic Organduo består av Jeeyoung Park og Abram Bezuijen og har spilt sammen siden 2012. De har både originalskrevne verk og orkester-repertoar på programmet. Bla. Tchaikovsky’s nøtteknekker suite, Ravels Boléro med mer. Duoen legger spesiell vekt på å spille norske verker og har spilt verker av bl.a. Sverre Eftestøl, Gisle Kverndokk, Stig W. Holter, Dalebø og utfordrer komponister til å skrive for nettopp Orgelduo. Duoen har nettopp fått et nytt verk av Kjell Mørk Karlsen. JeeYoung og Abram har spilt 60 konserter sammen i både inn- og utlandet.

Programmet de vil spille for oss spenner fra det ukjente til det kjente og kjære.

Velkommen til en flott konsert!

Gratis inngang - kaffe og noe å bite i etter konserten.

Program:

G. Merkel Sonate i d moll (opus 30) 14