10. desember 2018
Lys Våken

17.-18 mars er det Lys Våken i Skjeberg kirke. 5.og 6. klassinger inviteres til fest, overnatting og gudstjeneste.

Lys Våken er en del av trosopplæringen i Den norske kirke. 5. og 6. klassinger inviteres til et helt unikt døgn i kirken. Gjennom drama, kunstproduksjon, sang, lek, konkuranser og samtale blir deltakerne kjent med kirken, bibelfortellinger og hverandre.

Ledere er tidlgiere deltakere, konfirmanter, ansatte i kirken og andre voksne. Lys Våken 2018 er på Maria budskapsdag. Det serveres festmiddag, boller og kakao. Vi arrangerer kirkens tallenter der ledere og deltakere kan underholde med sitt talent og vi kårer ulike vinnere. Vi sover på gulvet i kirken! Lys Våken avsluttes med gudstjenste søndag formiddag.

På Lys Våken prøver vi å være lys våkne for oss selv, egne drømmer, valg og behov, lys våkne for andre både de vi kjenner godt og de vi ikke kjenner. Viktigst av alt! Gud er lys våken for oss - også når vi sover

LysVåken arrangeres også natt til første søndag i advent. Dette skjer  i Greåker kirke, Kurland kirke og Varteig krike

Påmelding til LYS VÅKEN i Skjeberg kirke