Kirkene i Sarpsborg > Forsiden > Aktuelt
19. oktober 2019
Elvis er tilbake i Tune kirke på torsdag

In Memory of Elvis Gospel vol.2

Paal Flaata, Stephen Ackles og Vidar Busk fortsetter suksessen etter den eventyrlig mottakelsen de fikk i 2018! Nærmere 80 konserter og utelukkende strålende omtale i media.
Tidlig ble det bestemt at det ville bli en oppfølger og 26. september er de tilbake i Tune kirke med "In Memory of Elvis Gospel - vol.2".

Elvis spilte inn 79 gospel sanger i sin karriere. 24 av disse var med i den første gospel konserten. Flere av disse vil bli erstattet med nye sanger når The FAB-3 med band, blåsere og et lokalt kor vil gi publikum en ny gåsehud opplevelse! Var du blant de som opplevde "In Memory of Elvis Gospel" vil "vol.2" være verdt å få med seg. Vi garanterer en minst like magisk opplevelse som sist - med mange nye sanger.
Et lokalt prosjektkor fra Sarpsborg medvirker på flere av sangene. I halvannen time blir det et gjenhør med en rekke kjente sanger fra hans innspillinger! Mer om dette på vår Facebookside!

Torsdag 26. september er gjengen tilbake i Tune kirke med konsert klokka 19.00.

Billetter får du kjøpt her

Se video fra forrige turne her