18. januar 2019
Ulrikke synger julen inn i Tune kirke - IGJEN

Du som gikk glipp av den fantastiske konserten med Ulrikke i Tune kirke på tordag, har en ny mulighet på mandag. Da er det nemlig klart for ekstrakonsert kl. 19.00.

For tredje år på rad, er Ulrikke og hennes band tilbake med julekonsert i flotte Tune Kirke.
Denne torsdagen vil de skape en varm og stemningsfull opplevelse, som garantert vil få deg i julestemning.

Etter en travel og innholdsrik høst på tv-skjermen, gleder hun seg til å komme hjem til en av konsertene hun gleder seg mest til hvert år! Tidligere har du kunnet se henne i tv-programmer som Melodi Grand Prix, The Voice og Beat For Beat. Den 23-år gamle artisten kommer fra Sarpsborg, og hennes fulle navn er Ulrikke Brandstorp. Hun er en ettertraktet sanger som deltar og jobber i mange ulike sammenhenger.

Velkommen til en koselig julekonsert for hele familien!

Dørene åpner kl: 18.30