17. august 2018
Storslått Elvis gospelkonsert i Tune kirke

"In Memory of Elvis Gospel" ;
Publikum og presse har latt seg begeistre!

I tre og et halvt år har trioen Paal Flaata, Stephen Ackles og Vidar Busk - også kjent som The FAB-3, hyllet Elvis på scener over hele Norge. 27. september kommer de til Tune kirke og får med seg et eget gospelkor fra Sarpsborg sammensatt til denne konserten.

Ved utgangen av 2017 hadde de tre telemarkingene gjort mer enn 120 konserter hvor de tolket noen av hans mange hits.  I år ville de gjøre en helt ny produksjon - at det ble med gospel som ramme var ingen tilfeldighet!

Elvis spilte inn nærmere 800 sanger på plate.  79 av disse var gospel og det var for disse han mottok den største annerkjennelsen!  I løpet av sin karriere mottok Elvis (bare) tre Grammy - de var alle for hans gospel innspillinger!

Tidenes mest populære artist, som i år ville vært 83 år, var religiøs og det var gjennom sin tro at han hentet inspirasjon til å fortsette sin karriere som artist og filmstjerne!

KOMMER TIL SARPSBORG

I januar var det premiere på "In Memory of Elvis Gospel" - 47 konserter ble gjennomført frem til utgangen av april.  Til høsten venter nærmere 40 nye konserter og etter den fantastiske mottakelsen som de har fått, er det nå bestemt at det blir flere konserter også neste år!

Når Telemarkstrioen starter opp igjen i september er det klart for deres første konsert i Østfold. 27. september tar de, sammen med et lokalt Prosjektkor fra Sarpsborg, i mot publikum i Tune kirke.

EVENTYRLIG MOTTAKELSE

Porsgrunn Dagblad skrev etter premieren i Brevik i januar at dette rett og slett var mesterlig og at det var episk gospel!  Telemarksavisa mente at det var mesterlig, mens Varden konstaterte at trioen fikk trampeklapp og stående ovasjon!

Drammens Tidene sier at konserten skapte sørstatsstemning, Sogn Avis fikk gåsehud, mens Brønnøysund Avis sa at dette var himmel på jord og delte ut en 6´er på terningkast!  Avisen Agder mente Elvis ville vært stolt av det de presterte og Tidens Krav konkluderte med; halleluja, for en trio!

Konserten i Bragernes kirke i Drammen i april ble tatt opp av NRK og P1 sender 17.juni deler av denne som en gospelgudstjeneste.  2. august møter vi The FAB-3 når de gjester "Allsang på Grensen" på TV2 og i oktober dukker de opp på NRK TV i beste sendetid.

Velkommen til Tune kirke 27. september!!

Se konsertplakaten her