20. juni 2018
Felles barnekor til Olsok i Sarpsborg 2018!

Kirker i hele verden feirer Olsok 29. juli hvert år til minne om Olav den hellige, vår bys grunnlegger. Vi vil feire med en storslått og høytidelig Olsokgudstjeneste i ruinparken på Borgarsyssel museum søndag 29. juli kl. 18.00.

Til denne gudstjenesten ønsker vi oss et sammensatt barnekor med sangglade barn fra hele byen. Henrik Brusevold fra Tune kirke vil lede dette koret.

Vi ønsker korsangere født i 2010 eller eldre. Det er gratis å være med på dette prosjektet. Vi håper å se mange barn i St. Olav barnekantori under Olsokfeiringen!

Tidsplan:

Onsdag 25. juli  fra kl 16.00-18.30           korøvelse i Sarpsborg kirke

Søndag 29. juli kl 16.30                                oppmøte Ruinparken, Borgarsyssel museum

Søndag 29. juli kl. 18.00                              Gudstjeneste i Ruinparken

Klikk her for å melde deg på.

Påmelding innen 13. juni.

Kari og Henrik

Prost og kantor i Den norske kirke