19. juli 2018
Joseph forestilling Tune kirke 3. juni

Musikalen Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat framføres i Tune kirke søndag 3. juni kl 18. Alle 5. klassinger har muligheter til å få gratis billetter. Alle billetter fås her

Korene i Tune og Diorama – sang, dans og drama framfører Andrew Lloyd Webbers musikal Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat i Tune kirke 3. juni kl 18.

Historien om Josef er hentet fra det Gamle Testamentet og burde være kjent for elever på 5. trinn gjennom KRLE faget. Josef var patriarken Jakobs yndlingssønn, som ble kastet i en brønn og solgt som slave av sine misunnelige brødre.
Men Josef hadde evner både som leder og drømmetyder, og klarte å klatre oppover karrierestigen likevel. Det er en spennende historie, med mange morsomme sanger, og musikalen er faktisk noe av det første Lloyd Webber skrev for 50 år siden. Lloyd Webber har mikset mange stilarter i musikalen om Josef.
Her blir det både pop, rock, calypso, ragtime og countrymusikk i skjønn forening.

Til å spille hovedrollen som Josef får dere se et lokalt talent som allerede har imponert i mange av Dioramas oppsetninger de siste årene. Daniel Alexander Winther Theodorsen har blant akkurat spilt eselet i «Shrek – the musikal» på Sarpsborg scene. Vi får også se flere andre lokale teatertalenter fra Diorama i rollene som farao og Josefs brødre. Korene i Tune utgjør den viktige rollen som den syngende fortellerstemmen.

Vi lover en fantastisk spektakulær og spennende forestilling for hele familien.

Vi har holdt av et begrenset antall GRATIS barnebilletter til alle 5. klassinger som vil se på denne forestillingen. Billettene finnes på ticketco.no Søk på Joseph og arrangementet dukker opp. Tast inn promokode «skoledeal» og du kan sikre deg din gratisbillett!

For andre voksne og barn er det også mulig å kjøpe sin billett til ordinær pris 200,-/100,- nå!