17. januar 2018
Konfirmasjon lørdag 5.mai i Greåker kirke

Lørdagskonfirmasjon er blitt populært. Det gleder oss! Vi var imidlertid ikke foreredt på hvor populært det ville bli og hadde i utgamspunktet kun lagt opp til en gudstjeneste lørdag 5.mai. Denne er det nå 20 konfirmanter på og det er for mange med tanke på gjester og plass i kirken. Vi har derfor måttet (som i Tune) dele gruppen i to. Det gjorde vi på den enkle måten at vi telte opp de 10 første og delte gruppen der. Det vil si at noen får konfirmasjon kl 11.00 og noen kl 13.00. Sjekk listen på høyre siden her på konf.nettsiden.

Vi håper ikke dette skaper mye bry for dere, men dette er den beste løsningen for at dere skal få ha med så mange gjester dere ønsker i kirken.
Lurer dere på noe eller får problemer med nytt klokkeslett så ta kontakt. Send helst en mail:)
Vi er løsningsorienterte:)

Ønsker dere en god jul og et velsignet godt nytt år!