20. oktober 2017
Samlivskurs i Greåker kirke

Dyrk kjærligheten og invester i parforholdet!

Ønsker du ny glød i forholdet, eller ønsker du å lære hvordan dere som par kan kommunisere bedre? Ønsker du å styrke og utvikle forholdet og være i forkant av utfordringer og problemer? Invester i parforholdet og kjærligheten med et morsomt og givende samlivskurs!

Kurset bygger på over 40 års forskning om hva som skaper gode relasjoner og det er kvalitetssikret av Modum Bad, Samlivssenteret,
Fram til fredag 20.oktober har vi et spesialtilbud til deg.

Du får nå kurset for kun kr 500,- om du melder deg på og betaler kursavgiften før fredag 13.oktober. Kursavgiften inkluderer selve kurset, kursmateriell, pizza fredag og varm lunsj lørdag, samt baguetter søndag. Te/kaffe/frukt tilgjengelig under hele kurset. NB! Begrenset antall plasser! Meld deg på nå!

Dette kurset er et fullversjonskurs som går over en helg og som passer like godt for de nygifte, som for de veletablerte. Par i alle aldre vil garantert få utbytte av kurset, fordi vi vet gjennom forskning at kursene gjør parforholdet bedre. NB! Kurset er livssynsnøytralt!

Merk at fokuset er på det enkelte par, ingenting deles med andre par eller i plenum. Det er partnerne som skal møte og utfordre hverandre. Kurset baserer seg på forelesninger om ulike temaer, etterfulgt av pardiskusjoner og samtaler.

Kursveilederen veileder par som ønsker det. Kursholder Mette Hjelmark har lang erfaring som kursholder og har igjennom årene fått meget bra evaluering fra kursdeltakerne.

Her er noen eksempler på hvilke temaer som tas opp:

·         Forventninger og roller

·         Kommunikasjon og faresignaler

·         Snakke- og lytteteknikk

·         Kjærlighetens fem språk,

·         Engasjement og forpliktelse

·         Sensualitet og seksualitet

·         Glede, vennskap og moro

·         Skal vi bli gamle sammen?

HVOR: 24.-26. november i Greåker Kirke.

Pris til fredag 20.oktober: Kun kr 500,-

Etter denne dato koster normalpris 2600,-

Påmelding og informasjon: kursleder Hjelmark, tlf: 466 87 642, e-post:

mhjelmark@gmail.com, hjemmeside: www.stressmestring.no

Kursleder Mette Hjelmark

Kursen inkluderer kurskompendium, lunsj begge dager, kaffe, te og frukt.

Kurset arrangeres av diakoniutvalget i Greåker, Hollleby, Soli  og Tune menigheter.
Kurset kan arrangeres veldig rimelig pga støtte fra Barne- ungdom- og familiedirektoratet og Lions Club Tune.