11. desember 2017
"Hannes julestjerner" i Tune kirke 11. desember

Hanne Krogh tar med deg selveste Tata Vega til sin julekonsert "Hannes julestjerner" i Tune kirke. I tillegg kommer tenoren Thomas Ruud von Bürlow og Sarpsborg Sangforening til konserten den 11. desember. Billetter er allerede i salg.

Hanne Krogh slår virkelig på stortromma når hun mandag 11. desember kommer til Tune kirke med gjestesolister i ypperste verdensklasse.

Amerikanske Tata Vega er anerkjent som en av de største amerikanske soul og gospelsangere av vår tid og har sunget med blant andre Michael Jackson, Andrae Crouch, Whitney Houston, Stevie Wonder og de siste fem årene med Elton John. Hun ble håndplukket av Steven Spielberg til å synge hovedsangen i filmen “The Color Purple”, som førte til Oscar-nominasjon og solo-opptreden på Oscar-gallaen, og var en stjernene i dokumentaren “20 Feet From Stardom” som i 2013 vant både Oscar og Grammy.

Formidable og morsomme Thomas Ruud von Bülow er blant tidenes beste norske tenorer med fortid i Staatsoper Stuttgart og solo-konserter med blant andre verdensstjernen Kiri Te Kanawa.

Kombinert med Hanne Kroghs kloke og humoristiske formidling av julens budskap blir dette en konsertopplevelse for minnebøkene.

Musikere: Kapellmester Stein Austrud, fiolin og perkusjon Tarjei Nysted, trompeter Stig Espen Hundsnes.

Kor: Sarpsborg Sangforening.

Billettservice.no - 815 33 133 - Narvesen - 7Eleven