11. desember 2017
Drop-in-dåp, Sarpsborg kirke, 14. oktober 2017, kl. 12 - 15

Sarpsborg kirke arrangerer drop-in dåp for de som ønsker dåp, men som ikke er døpt. Det kan gjelde barn, ungdommer eller voksne. Ta gjerne kontakt med menighetskontoret på forhånd, telefon 69116800 eller sarpsborg.menighet@sarpsborg.com, eller møt opp direkte i kirken.

Det er mange som av en eller annen grunn ikke er døpt, enten det gjelder barn, ungdommer eller voksne. For barn har vi dåpskjole til utlån hvis det skulle være ønskelig. Det er heller ikke for sent å bli døpt senere i livet, også og om man er i godt voksen alder. Vi har en kort samtale før vi går inn i kirkerommet, hvor det blir spilt litt musikk før selve dåpen. Det er selvsagt mulighet for å ta med seg familie eller andre. Pass på å ha med en eller annen form for identifikasjonsbevis.