23. februar 2018
  |  Logg inn
Fredagsklubb

Fredagsklubb for 4. -7 . klassinger, fellessamling, spill og aktiviter, kiosk med brus og smågodt. Annen hver fredag på Løkke bedehus. Du vil ikke gå glipp av dette.

Fredagklubb med Høsttacofest er menighetens tilbud om trosopplæring for 4. og 5. klassinger. Høsttacofest ble arrangert første gang i fjor på Løkke bedehus. Her var det fullt hus så i år inviterer vi til to fester. En på Betlehem Borgen Torvaldslyst 3  den 8. september og en på Løkke bedehus  i Rønneldveien 27. oktober. Begge klubbkveldene varer fra kl 18:00 -21:00. Kveldene har ganske likt innhold men er det plasser er det mulig å melde seg på begge dager.

På Høsttacofest er det selvfølgelig langbord og stor tacobuffet. Det blir aktiviteter hvor deltakerne deles i grupper og går fra stasjon til stasjon. Det blir også en fellessamling med fortelling fra bibelen og fengene sang. 

 

Å detla på fredagsklubben er gratis men det blir kisk med salg av brus kr 10 og smågodt for maks kr 10,-

Fredagsklubb med høsttacofest er i samarbeid med Fredagsklubben på Løkke som samles fredager i ulike ukerHøstprogram fredagsklubben

Alle fra 4.-7. klasse er velkommen til Fredagsklubben på Løkke annen hver fredag. På Betlehem borgen blir det fredagsklubb for 4. og 5. klasse igjen i februar 2018.

 

print