11. desember 2017
  |  Logg inn
Fredagsklubb

Fredagsklubb for 4. og 5. klassinger, fellessamling, spill og aktiviter, kiosk med brus og smågodt. 8. september på Betlehem Borgen og 27. oktober på Løkke i Skjeberg. Du vil ikke gå glipp av dette.

Fredagklubb med Høsttacofest er menighetens tilbud om trosopplæring for 4. og 5. klassinger. Høsttacofest ble arrangert første gang i fjor på Løkke bedehus. Her var det fullt hus så i år inviterer vi til to fester. En på Betlehem Borgen Torvaldslyst 3  den 8. september og en på Løkke bedehus  i Rønneldveien 27. oktober. Begge klubbkveldene varer fra kl 18:00 -21:00. Kveldene har ganske likt innhold men er det plasser er det mulig å melde seg på begge dager.

På Høsttacofest er det selvfølgelig langbord og stor tacobuffet. Det blir aktiviteter hvor deltakerne deles i grupper og går fra stasjon til stasjon. Det blir også en fellessamling med fortelling fra bibelen og fengene sang. 

 

Å detla på fredagsklubben er gratis men det blir kisk med salg av brus kr 10 og smågodt for maks kr 10,-

Fredagsklubb med høsttacofest er i samarbeid med Fredagsklubben på Løkke som samles fredager i ulike ukerHøstprogram fredagsklubben

Alle fra 4.-7. klasse er velkommen til Fredagsklubben på Løkke annen hver fredag. På Betlehem borgen blir det fredagsklubb for 4. og 5. klasse igjen i februar 2018.

 

print