20. juni 2018
  |  Logg inn
Fredagsklubb

Fredagsklubb for 4. -7 . klassinger, fellessamling, spill og aktiviter, kiosk med brus og smågodt. Annen hver fredag på Løkke bedehus. Du vil ikke gå glipp av dette.

På Løkke bedehus i Skjeberg er det fredagsklubb fredager i ulike uker fra 18:00-21:00. Det er ulike aktiviteter hver gang men fast innslag er andakt, kiosk og fritid. 

Fredagklubb med Høsttacofest og Karneneval er menighetens tilbud om trosopplæring for 4. klassinger. Høsttacofest ble arrangert første gang i 2016 på Løkke bedehus. Her var det fullt hus så i 2017  ble det  inviterert til to fester. En på Betlehem Borgen Torvaldslyst 3  den 8. september og en på Løkke bedehus  i Rønneldveien 27. oktober. 

På Høsttacofest er det selvfølgelig langbord og stor tacobuffet. Det blir aktiviteter hvor deltakerne deles i grupper og går fra stasjon til stasjon. Det er også fellessamling med fortelling fra bibelen og fengene sang. 

På karneval er det lov å kle seg ut, det er ansiktismaling, karnevalleker og selvfølgelig kiosk.

Alle fra 4.-7. klasse er velkommen til Fredagsklubben på Løkke annen hver fredag. På Betlehem Borgen er neste fredagsklubb 23. mars 2018. 

 

print