16. august 2017
Småbarnssang i Greåker kirke

Onsdag 13. september starter vi opp igjen med småbarnskor for barn fra 1 og til og med 3 år i Greåker kirke! Dette er et svært populært tilbud som samler mange småbarn og deres familier i kirken hver onsdag. Det er nå åpent for påmelding til høstens semester.

Onsdager er du velkommen til småbarnskor i Greåker kirke!

Dette er for alle barn fra 1 år og til og med 3 år i følge med en eller flere voksne (foreldre, besteforeldre...) Storesøsken er hjertelig velkommen.

I småbarnskoret leker vi med musikk og lærer å finne rytmen sammen med barna.

På samlingene har vi blant annet:

• Sanger med bevegelser
  • Sangleker
  • Såpebobler
  • Kveldsmat
  • Sosialt fellesskap

Samlingene er på onsdager, starter kl 17.00 og varer i ca 45 min. Så blir det servert kveldsmat i kirken. Kl. 18.30 er vi ferdige. I skoleferiene har vi ikke samling.

Korledere er Tone Ryen og Marianne Gangestad Ervum. ​

Tone er utdannet barnehagepedagog med lang erfaring fra barnehage. Marianne er kantor i Greåker kirke.

Det koster 600,- i halvåret for hver familie som er med på småbarnssangen. Dette inkluderer også kveldsmat hver gang.

PÅMELDING HER