25. mars 2019
  |  Logg inn
Helt førsteklasses skolestartmarkering

Bli med på skolestartmarkering fordi du snart skal begynne på skolen og fordi du er helt spesiell og unik - rett og slett helt FØRSTEKLASSES. Samlingene inneholder sang, venner, overraskelser, oppdagelsestur i kirken, skoleoppgaver og du får seksårsboka Tre i et Tre.

Det nærmer seg skolestart. Kanskje har du vært hos helsesøster på skolen din? Har du fått brev fra skolen om innskriving? Kanskje du allerede har hilst på rektor og læreren din?

 I kirken er det også helt spesielle samlinger for deg som skal begynne i første klasse til høsten. 

SKOLESTARTMARKERING I KIRKEN

I: STORSAMLING  11. april på Fredhøy i Ullerøy kl 17:30-19:00  eller 14. APRIL I HAFSLUND KIRKE 12:00-14:30
Denne samlingen er for alle som starter i første klasse høsten 2018.

På samling får du en egen blyant og skolestarthefte med oppgaver om dåp,bønn, påske og kirken. Dette snakker vi også om på samlingen. Du får treffe noen som jobber i kirken og noen du skal begynne på skolen sammen med til høsten. Det blir undervinsinggrupper og du får lage ditt eget navnskilt og personlig bokmerke til seksårsboka.Det blir servert pølser. 

Bildene under er fra storsamlingen i 2014 - kanskje en av barna på denne samlingen blir fadderen din når du begynner på skolen.

 

       
 
 
   

 

GUDSTJENESTE MED UTDELING AV SEKSÅRSBOKA
Helt førsteklasses gudstjenesten er for hele menigheten. Her markerer vi at du snart skal begynne på skolen og at Gud bryr seg om vår hverdag. De skolestarterne som vil får komme fram å synge to av sangene vi har øvd på. Kanskje de andre i kirken klarer å være med på bevegelsene? Du får boka Tre i et tre. Litt andre hyggelig ting skjer også - vi har gått gjennom alt på øvelsen.  

Det er helt sikkert noen som vil være med deg i kirken denne dagen. Dette kan være en fin anledning å invitere med  fadderne dine.

DATOENE
Hafslund krike: 15. april kl 11:00
Ingedal kirke: 15. april kl 17:00

Ullerøy kirke:  22. april  kl 11:00


konktakt Skjeberg krikekontor: tlf 69124131 eller klikk her

print