22. september 2018
Kirkekino

Kirkekino er rett og slett kino i kirken for barn fra 3-6 år i følge med voksen. Film med kirkerottene Vesle og Fredo vises på storskjerm og det servers popcorn til filmen.

I januar/februar 2019 vises den første filmen og kirkerottene som har rømt fra et sikrus og trenger et trygt sted å bo. Kan kirken være trygg? Det bor katter der! Men når kattunge forsvinner får rottene en rar ide. Er det virkleig mulig for to rotter å hjelpe en katt?

Kinoforestillingene starter kl 17:30. dørene åpner 17:10. Alle barn får en capri sonne og en popcorn til filmen. Kinoforestillingen er gratis, men reserver billetter i forkant. Vi har begreneset antall billetter til hver forestilling. Ta gjerne en utskrift av mailen du får ved påmelding - det forenkler registereingen ved inngang.

Billettregistreringen åpner fire uker før første forestilling :)

Får du problemer med registreringen prøv å oppgi en annen epost i første felt eller send påmeldingen til  skjemen@sarpsborg.com