19. mars 2018
  |  Logg inn
Kalender

Kontakt oss

Diakon i Sarpsborg:

Hilde Torp

Diakon i Greåker, Holleby, Solli og Tune:

Kjersti Tjelle

Diakon i Hafslund, Ingedal, Skjeberg, Skjebergdalen og Ullerøy:

Mette Bøe Gabestad

Nyheter

Demensvennlig gudstjeneste

21 mars feirer vi Demensvennlig gudstjeneste i Tune kirke kl.11.30. Dette er en gudstjeneste for alle, men mennesker med demens og deres pårørende er spesielt velkomne. Det blir vanlig gudstjeneste med liturgi, salmesang, nattverd og kirkekaffe etterpå.
Les mer..

Velkommen til påskefestuke

Fra 25. mars til 2. april er du velkommen til å feire påske i kirkene i Tune, Greåker, Soli og Holleby. Vi byr på et variert program med familiegudstjeneste, allsangkveld, pasjonsgudstjeneste og flere høytidsgudstjenester. Se programmet for årets påskefestuke her.
Les mer..

Tårnagentdag på planleggingsdagen

  I 2018 blir den store tårnagentdagen på skolen planleggingsdag mandag 12. november. Kirken er åpen fra 7:30-16:30. 
Les mer..

Samlivskurs i Greåker kirke

Dyrk kjærligheten og invester i parforholdet!   Ønsker du ny glød i forholdet, eller ønsker du å lære hvordan dere som par kan kommunisere bedre? Ønsker du å styrke og utvikle forholdet og være i forkant av utfordringer og problemer? Invester i parforholdet og kjærligheten med et morsomt og givende samlivskurs!
Les mer..

Brunch`n våren 2018

Brunch`n våren 2018 Programmet for vårens Brunch samlinger. Mange interessante temaer og foredragsholdere.Vi møtes i Tune kirke første onsdagen i måneden til kafe, foredrag og liturgisk avslutning.
Les mer..

Spennende vårprogram for Tirsdagsforum

Spennende vårprogram for Tirsdagsforum Hans Fredrik Dahl: Fra ateistisk marxist til praktiserende katolikk. Veien til tro. Kattas Figurteater Ensemble: «Katharinas stemmer» Henrik Syse: Dannelse og språkbruk.
Les mer..