19. september 2017
  |  Logg inn
Kalender

Kontakt oss

Diakon i Sarpsborg:

Hilde Torp

Diakon i Greåker, Holleby, Solli og Tune:

Kjersti Tjelle

Diakon i Hafslund, Ingedal, Skjeberg, Skjebergdalen og Ullerøy:

Mette Bøe Gabestad

Nyheter

Samlivskurs i Greåker kirke

Dyrk kjærligheten og invester i parforholdet!   Ønsker du ny glød i forholdet, eller ønsker du å lære hvordan dere som par kan kommunisere bedre? Ønsker du å styrke og utvikle forholdet og være i forkant av utfordringer og problemer? Invester i parforholdet og kjærligheten med et morsomt og givende samlivskurs!
Les mer..

Tekstsamling i Sarpsborg kirke

Torsdag 21. september, 19. oktober og 16. november kl. 13.30 samles vi som en gruppe i Sarpsborg kirke, og snakker om søndagens prekentekst for kommende søndag, sammen med en av prestene i menigheten. Kaffe/te og kake. Alle er svært velkomne!
Les mer..

Reformasjonen 1517-2017

Reformasjonen 1517-2017 Temakvelder om reformasjonen 1517-2017. Sarpsborg menighet ønsker velkommen til fire onsdagskvelder til høsten. Arrangementene skjer i samarbeid med Kulturhuset Gleng, på Glenghuset kl. 19.00.  
Les mer..

ONSDAGSKVELD I HAFSLUND KIRKE

ONSDAGSKVELD I HAFSLUND KIRKE Onsdag 20 september kl.19 inviteres du til onsdagskveld i Hafslund kirke. Terje Berg foredrar om Johan Falkbergets liv og forfatterskap og Helga Johanne Stjørdal synger. Enkelt bevertning. Gratis inngang - mulighet til å gi en gave. Se vedlagte plakat for mer informasjon:
Les mer..

Tårnagentdag på planleggingsdagen

  I 2017 blir den store tårnagentdagen på skolen planleggingsdag 10. november. Kirken er åpen fra 7:30-16:30. Tårnagentgudstjenste i Hafslund kirke søndag 12 november kl 11:00 
Les mer..