22. juli 2017
  |  Logg inn
Kalender

Kontakt oss

Diakon i Sarpsborg:

Hilde Torp

Diakon i Greåker, Holleby, Solli og Tune:

Kjersti Tjelle

Diakon i Hafslund, Ingedal, Skjeberg, Skjebergdalen og Ullerøy:

Mette Bøe Gabestad

Nyheter

Kirkekonserter i sommer

Her er årets program for sommerkonsert-serien i kirkene i Sarpsborg. Velkommen til et variert og spennende program i våre flotte kirker.
Les mer..

Ensemblet KLAZZIXX besøker Tune kirke 4. august

Ensemblet KLAZZIXX besøker Tune kirke 4. august KLAZZIXX gir gammel musikk en ny drakt. I en heller uvanlig besetning spiller Rüdiger Schneider, gitar og bassgitar, Isabell Weimer, fløyte, Petra Fluhr, obo, engelsk horn, vokals etc. og Roland Weimer, perkusjon, verker fra renessansen via klassisk og jazz til avantgarde.
Les mer..

Olsokfeiring i Sarpsborg

Velkommen til Olsokfeiring i Sarpsborg. Det blir pilegrimsvandringer, konserter, gudstjeneste og mye mer.
Les mer..

Skjeberg kirke er åpen

Skjeberg kirke er åpen Ønsker du en stille stund i kirken? Ønsker du å besøke en vakker middelalderkirke? Skjeberg kirke er åpen hver mandag og onsdag fra 26. juni til 2. august fra klokken 12 -15. Det er kirkeverter tilstede og om du ønsker det kan du få en brosjyre (norsk, engelsk, fransk eller tysk)  som forteller deg om kirken og inventaret. Det er også fint å rusle en tur rundt på området ved kirken og/eller ta en pause på kirkebakken.
Les mer..

Stor kunstutstilling i Sarpsborg kirke

Stor kunstutstilling i Sarpsborg kirke Onsdag 14. juni åpner ustilling "..å se med egne øyne." i Sarpsborg kirke. Her kan du finne mer informasjon om åpningsarrangementet og om utstillingen som er åpen hver dag ut juli måned.
Les mer..

Tirsdagsforum våren 2017

Tirsdagsforum våren 2017 Velkommen til Tirsdagsforums arrangementer våren 2017. Her kan du lese programmet for våren.
Les mer..

Tårnagentdag på planleggingsdagen

  I 2017 blir den store tårnagentdagen på skolen planleggingsdag 10. november. Kirken er åpen fra 7:30-16:30. Tårnagentgudstjenste i Hafslund kirke søndag 12 november kl 11:00 
Les mer..