25. august 2019
  |  Logg inn

Ungdomsgudstjenester

De neste ungdomsgudstjenestene våren 2019:

Søndag 24. mars i Greåker kirke kl. 1800

Søndag 28. april i Sarpsborg kirke kl. 1800

"Jeg så for meg masse støyende fjortiser og bråkete musikk, men dette VAR jo gudstjeneste, jo?!?!?"

Slik var responsen fra ei voksen dame i en av menighetene våre etter en ungdomsgudstjeneste....

Ungdomsgudstjeneste, for enkelhets skyld kalt UGT, er ikke:

• gudstjeneste der et tensingkor synger to sanger
  • gudstjeneste der to konfirmanter får stukket hver sin bønn i hånda 10 min. før gudstjenesten begynner.
  • Prestens gudstjeneste aleine
  • forsøk på å være kul for konfirmanter

Ungdomsgudstjeneste ER::

• for ungdom OG dem som er eldre/yngre
  • av og med ungdom
  • å samles som et ungt trosfellesskap.
  • musikk, dans, drama, nattverd, tilgivelse, nåde, glede, SAMMEN!

I menighetene våre har vi et fast team som hjelper til med sang/musikk ved ungdomsgudstjenestene.

Det består av tidligere konfirmanter i menighetene våre. De stiller trufast opp igjen og igjen.

Ca 20 sangere/musikere er eller har vært med disse åra vi har holdt på. Ja, for tidligere konfirmanter blir eldre.

Snart kommer de på øvingene med egen bil. Snart er de studenter.

Noen av dem har et stort talent med seg i sekken som plutselig utvikler seg kraftig, og så får de forespørsler fra andre band.

Men både tidligere og nåværende medlemmer av UGT-teamet gjør en flott jobb, takk for at dere finnes!!!