Kirkene i Sarpsborg > Aktiviteter > Konserter
12. desember 2019
  |  Logg inn
Kalender

Konsertnyheter

«Julegaven» med Trine Rein i Tune kirke

«Julegaven» med Trine Rein i Tune kirke Trine Rein kommer også i år til Tune kirke med sin konsert "Julegaven". Med seg på laget har hun i år Skiptvedtkoret. Velkommen!
Les mer..

«Du som venter» i Ingedal kirke

«Du som venter» i Ingedal kirke For tredje året på rad reiser «Du som venter» på juleturné!   Etter nydelig stemning i Ingedal Kirke i fjor, gleder vi oss til å returnere til Skjeberg for tredje gang!
Les mer..

Kai Robert og Camilla med venner i Tune kirke

Kai Robert og Camilla med venner i Tune kirke Kai Robert og Camilla med venner holder julekonsert til inntekt for trengende familier i Sarpsborg. Konserten er i Tune kirke søndag 22. desember kl. 19.00. Det er gratis å komme inn og du kan gi det du vil i gryta til Frelsesarmeen ved utgangen. Se konsertplakaten her.
Les mer..

Julekonsert med Greåker musikkorps og Grålum Vokalis

Julekonsert med Greåker musikkorps og Grålum Vokalis Lørdag 21. desember inviterer Greåker musikkorps til konsert i Tune kirke kl. 16.00. Med seg har de Grålum Vokalis, solist Guro Brunsby og Espen Magnussen på klarinett. Se konsertplakaten her.
Les mer..

Stille natt hellige natt

Stille natt hellige natt Konsertens nestor, Rune Larsen, er i år med for 18. gang! Med på laget har han også denne gangen de folkekjære artistene Tor Endresen og Maria Haukaas Mittet. Lisa Børud er med for andre gang og ny av året er Ingrid Berg Mehus. Ingrid er sanger og utdannet fiolinist ved Barratt Due musikkinstitutt i Oslo, og var i år aktuell som deltaker i Melod Grand Prix med låten Feel. Det er bare å glede seg til julemusikk med Ingrids vakre fiolinarrangementer.
Les mer..