22. juli 2017
  |  Logg inn
Aktuelt

Skjeberg kirke er åpen

Skjeberg kirke er åpen Ønsker du en stille stund i kirken? Ønsker du å besøke en vakker middelalderkirke? Skjeberg kirke er åpen hver mandag og onsdag fra 26. juni til 2. august fra klokken 12 -15. Det er kirkeverter tilstede og om du ønsker det kan du få en brosjyre (norsk, engelsk, fransk eller tysk)  som forteller deg om kirken og inventaret. Det er også fint å rusle en tur rundt på området ved kirken og/eller ta en pause på kirkebakken.
Les mer..

Småbarnstreff

    Velkommen til flotte samlinger for barnefamilier! Hver samling er spesielt lagt tilrette for en aldersgruppe men åpne for alle barn fra 1-6 år med familie  
Les mer..

Småbarnssang i Greåker kirke

Småbarnssang i Greåker kirke Onsdag 13. september starter vi opp igjen med småbarnskor for barn fra 1 og til og med 3 år i Greåker kirke! Dette er et svært populært tilbud som samler mange småbarn og deres familier i kirken hver onsdag. Det er nå åpent for påmelding til høstens semester.
Les mer..

Kirkekino

Kirkekino Kirkekino er rett og slett kino i kirken for barn fra 3-6 år i følge med voksen. Film med kirkerottene Vesle og Fredo vises på storskjerm og det servers popcorn til filmen.
Les mer..

Lys Våken

  17.-18 mars er det Lys Våken i Skjeberg kirke. 5.og 6. klassinger inviteres til fest, overnatting og gudstjeneste.
Les mer..

Tårnagentdag på planleggingsdagen

  I 2017 blir den store tårnagentdagen på skolen planleggingsdag 10. november. Kirken er åpen fra 7:30-16:30. Tårnagentgudstjenste i Hafslund kirke søndag 12 november kl 11:00 
Les mer..