19. mars 2018
  |  Logg inn
Aktuelt

Velkommen til påskefestuke

Fra 25. mars til 2. april er du velkommen til å feire påske i kirkene i Tune, Greåker, Soli og Holleby. Vi byr på et variert program med familiegudstjeneste, allsangkveld, pasjonsgudstjeneste og flere høytidsgudstjenester. Se programmet for årets påskefestuke her.
Les mer..

Globusagentenes ferieklubb

Ferieklubb i Hafslund kirke tirsdag 25. og onsdag 27. juni  
Les mer..

Småbarnstreff

    Velkommen til flotte samlinger for barnefamilier! Hver samling er spesielt lagt tilrette for en aldersgruppe men åpne for alle barn fra 1-6 år med familie  
Les mer..

Lys Våken

  17.-18 mars er det Lys Våken i Skjeberg kirke. 5.og 6. klassinger inviteres til fest, overnatting og gudstjeneste.
Les mer..

Tårnagentdag på planleggingsdagen

  I 2018 blir den store tårnagentdagen på skolen planleggingsdag mandag 12. november. Kirken er åpen fra 7:30-16:30. 
Les mer..

Helt førsteklasses skolestartmarkering

Helt førsteklasses skolestartmarkering Bli med på skolestartmarkering fordi du snart skal begynne på skolen og fordi du er helt spesiell og unik - rett og slett helt FØRSTEKLASSES. Samlingene inneholder sang, venner, overraskelser, oppdagelsestur i kirken, skoleoppgaver og du får seksårsboka Tre i et Tre.
Les mer..

Fredagsklubb

Fredagsklubb for 4. -7 . klassinger, fellessamling, spill og aktiviter, kiosk med brus og smågodt. Annen hver fredag på Løkke bedehus. Du vil ikke gå glipp av dette.
Les mer..

Kirkekino

Kirkekino Kirkekino er rett og slett kino i kirken for barn fra 3-6 år i følge med voksen. Film med kirkerottene Vesle og Fredo vises på storskjerm og det servers popcorn til filmen.
Les mer..