25. mai 2018
  |  Logg inn
Aktuelt

Felles barnekor til Olsok i Sarpsborg 2018!

Felles barnekor til Olsok i Sarpsborg 2018! Kirker i hele verden feirer Olsok 29. juli hvert år til minne om Olav den hellige, vår bys grunnlegger. Vi vil feire med en storslått og høytidelig Olsokgudstjeneste i ruinparken på Borgarsyssel museum søndag 29. juli kl. 18.00.   Til denne gudstjenesten ønsker vi oss et sammensatt barnekor med sangglade barn fra hele byen. Henrik Brusevold fra Tune kirke vil lede dette koret.
Les mer..

Joseph forestilling Tune kirke 3. juni

Musikalen Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat framføres i Tune kirke søndag 3. juni kl 18. Alle 5. klassinger har muligheter til å få gratis billetter. Alle billetter fås  her . https://tunesokn.ticketco.events/no/nb/e/joseph_2018
Les mer..

Globusagentenes ferieklubb

Ferieklubb i Hafslund kirke tirsdag 26. og onsdag 27. juni  
Les mer..

Småbarnstreff

    Velkommen til flotte samlinger for barnefamilier! Hver samling er spesielt lagt tilrette for en aldersgruppe men åpne for alle barn fra 1-6 år med familie  
Les mer..

Fredagsklubb

Fredagsklubb for 4. -7 . klassinger, fellessamling, spill og aktiviter, kiosk med brus og smågodt. Annen hver fredag på Løkke bedehus. Du vil ikke gå glipp av dette.
Les mer..

Kirkekino

Kirkekino Kirkekino er rett og slett kino i kirken for barn fra 3-6 år i følge med voksen. Film med kirkerottene Vesle og Fredo vises på storskjerm og det servers popcorn til filmen.
Les mer..